algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Palma rep amb indiferència la flama de la Universíada

Vidal va fer el primer relleu, mentre que la regidora Carme Feliu efectuava el darrer

93700

Feliu; el capità del vaixell italià que transportà la flama; Fageda i Nebiolo.

T.M.

Un dels primers actes oficials de la Universíada de Palma, l'arribada de la flama, va tenir lloc ahir horabaixa davant la indiferència de la ciutadania. Ni expectació, ni aplaudiments, però un gran embús de trànsit i poca cosa més. La flama de la Universíada havia arribat procedent de Torí, on tingué lloc la primera Universíada, en un vaixell de la Marina italiana. Ahir, al moll de les «Golondrines», arrribà segons abans de l'hora prevista, un vell remolcador. Sobre el vaixell, el foc universitari custodiat per homes de l'Armada italiana.

A terra, esperaven Joan Fageda, Fernando Giménez, Maria Crespo, Carme Feliu, Gaspar Oliver i Lluís Ramis d'Ayreflor. Entre les absències, a més d'algun representant de la FISU, s'hi notava que no hi havia absolutament ningú del Govern, ni del Consell de Mallorca, ni de la Universitat de les Illes Balears.

I Joan Fageda va rebre el foc amb una torxa. La comitiva avançà uns metres i, després que el batle de Palma donàs la benvinguda, el futbolista Gabriel Vidal fou l'encarregat de fer el primer relleu. Després, Montse Genestra, José Sanchís, Lita Riera, Nacho López, Santiago Alejos, Dolores Besné, Francisca Riera, Ricardo López, Candela, Vicente Morea, Luis Argiles, Joan Fontanet i, finalment, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma Carme Feliu.

En els primers relleus es produïren alguns problemes a l'hora de traspassar el foc de torxa a torxa "es va arribar a apagar", però arribà a Cort sense més dificultats. La regidora de Cultura passà la flama a Fageda que, va encendre el pebeter que conservarà el foc de la Universíada fins avui matí. A les 11.00, la flama sortirà avui cap a Magaluf i és previst que la comitiva de la torxa sigui a l'Ajuntament de Palma altre cop al voltant de les 20.15 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris