algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

«Dia tres tot estarà a punt»

Fernando Giménez reconeix errades en l'organització durant la reunió Patronat de la Fundació

76646

La darrera reunió del Patronat abans dels Jocs va ser ahir a Cort.

T. Ayuga.

El Patronat de la Universíada aprovà ahir, amb l'abstenció dels representants del Consell de Mallorca, la liquidació del pressupost de l'any 98. Fernando Giménez, president de l'Executiva, va reconèixer en el decurs de la reunió del Patronat distintes errades, malgrat que dubtà aassegurar que totes les instal·lacions esportives estaran llestes dissabte dia tres. «Totes les instal·lacions estaran a punt dia tres», va dir Giménez. El president de l'Executiva acabà una de les seves intervencions amb un «tranquil, Jordi, tranquil», recordant la frase que digué el rei al president de la Generalitat la nit del vint-i-tres de febrer del 81. Giménez insistí en reiterades ocasions a demanar tranquil·litat.

El president de l'Executiva, després que tant Pere Muñoz com Antoni Diéguez li recordassin distintes errades de l'organització respecte dels voluntaris, fou clar: «Els voluntaris no són esclaus de la FISU». Pere Muñoz, crític amb l'organització, explicà alguna de les errades detectades. «La Fundació Universíada reservà les aules de Can Tàpera durant tot el mes de juny per formar els voluntaris. Un dia abans es va cancel·lar la reserva i, finalment, decidiren anar-hi dos dies. El primer dia s'hi presentaren els voluntaris, però no hi va anar ningú de la Universíada», denuncià Muñoz. Diéguez insistí en el tema i assegurà que una voluntària amb coneixements d'anglès i portuguès havia estat els dos darrers dies a l'estadi de Son Moix.

D'altra banda, Carles Manera, vicerector de la Universitat de les Illes Balears, demanà a Giménez explicacions sobre a quina partida de la liquidació del pressupost de l'any 98 hi eren contemplats els 83 milions que deu la Fundació Universíada a la UIB, ja que no figuraven als deutes. El president de l'Executiva ho explicà i Manera presentà una esmena sol·licitant que es canviàs el reconeixement del deute de partida perquè quedàs així més clar. Giménez ho acceptà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris