cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
15°

«L'estadi de Son Moix és absolutament segur»

La Direcció General d'Interior reconeix que la instal·lació no compleix la normativa espanyola

«L'estadi de Son Moix és absolutament segur», assegura Joan Pol, director general d'Interior. Així, reunida la Comissió d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives de la CAIB el passat vint-i-quatre de maig, va decidir informar-ne favorablement, però amb alguns condicionants.

En tot cas, també és cert que des de la pròpia Direcció General d'Interior es reconeix que l'estadi de Son Moix no compleix el Reial Decret 2816/82 publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat el sis de novembre de 1982. Un dels articles que l'estadi de Son Moix incompleix diu textualment: «Entre dos passadissos, el nombre de cadires de cada fila no podrà ser major de 18 i per cada dotze files haurà d'existir un passadís...».

El director Joan Pol coneix aquest incompliment, però també sap que no hi ha un sol estadi d'aquesta envergadura que segueixi fil per randa el Reial Decret del 82. «L'estadi de Son Moix compleix la normativa europea i, sempre que facin cas dels condicionaments fets per la Comissió d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives no hi haurà cap tipus de problema», va afirmar el director general d'interior.

Joan Pol i els tècnics de la Direcció General d'Interior estan tranquils i satisfets amb l'estadi de Son Moix. El seu informe és favorable, però també reconeixen que «tot és millorable».

La Comissió d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives destaca també alguna de la documentació exigible per part de l'Ajuntament de Palma per a la concessió de la llicència d'obertura i funcionament. Així, es recorda que el titular de l'activitat subjecta a autorització administrativa haurà d'acreditar la subscripció d'un o diversos contractes d'assegurances que en cobreixin la responsabilitat civil per danys als usuaris...

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris