nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
19°

«No hi haurà més traspassos»

Alemany assegurà que el Mallorca tindrà millor equip l'any que ve que el que ha tingut enguany

Mateu Alemany, conseller delegat del Mallorca, va oferir ahir horabaixa una multitudinària roda de premsa repassant totes les qüestions d'actualitat que afecten l'entitat. Alemany, entre altres coses, assegurà que no es produiran més traspassos i que el Mallorca tindrà millor equip la temporada pròxima que el que ha tingut enguany. El conseller delegat confirmà, en primer lloc, que Dani s'havia traspassat al FC Barcelona "falta la firma definitiva" per 2.500 milions de pessetes i que l'operació de Marcelino suposaria al club uns ingressos de 1.200 milions. Així mateix, explicà que Lazio, Roma i Reial Madrid s'han interessat per Lauren, però que el futbolista no deixarà el Mallorca si no es paga la seva clàusula de rescissió "2.000 milions". «A principis d'aquesta setmana vàrem arribar a un acord definitiu pel traspàs de Dani amb el FC Barcelona. Tancarem l'acord en 2.500 milions de pessetes... Podem donar el traspàs per formalitzat, malgrat que falta la firma definitiva, que probablement es farà al final de la pròxima setmana. Es tracta del traspàs més car del futbol espanyol per un futbolista nacional...», explicà.

Roa anuncià el matí la seva retirada del futbol professional. Alemany explicà que el Mallorca ja havia cursat les corresponents notificacions a la Federació Espanyola, la UEFA i la FIFA per protegir els interessos de l'entitat si el futbolista decidia retornar a la pràctica activa. «Ja hem cursat les notificacions pertinents a la Federació Espanyola, la UEFA i lA FIFA aclarint una mica la situació, ja que entenem que es tracta d'una situació excepcional... Entenem que el Mallorca ha de mantenir els drets sobre el jugador, si el futbolista decidís retornar a la pràctica activa...», indicà.

Sobre la possibilitat que el Mallorca es desmantelli, Alemany va ser clar i assegurà que no es traspassaria cap altre jugador. «Les operacions que hem fet fins ara han estat les de Marcelino, obligats perquè han pagat la clàusula, i Dani, pel qui s'ha rebut una quantitat de doblers molt important... Pensam, i així ho fan també els nostres tècnics, que la substitució de Dani és viable amb la incorporació de Diego Tristán i Luque al primer equip... En aquest sentit, el Mallorca entén que només haurà traspassat Dani, ja que la resta hauran estat pagant les clàusules de rescissió. La posició del club, en aquest moment, és que cap altre jugador del Mallorca deixi el club. No hi haurà més traspassos», sentencià.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris