cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
15°

Giménez reconeix que està preocupat

Assegura que el retard a Son Moix distorsiona l'organització

Fernando Giménez, president de la Comissió Executiva de la Fundació Universíada, va reconèixer ahir que està molt preocupat davant el retard acumulat a les obres de l'estadi de Son Moix. En tot cas, assegurà que dia tres podrà ser emprat. «Nosaltres, en teoria, hauríem de tenir l'estadi a les nostres mans per ficar-nos dedins, col·locar les nostres oficines, col·locar les càmeres de televisió i per tot allò que es refereix a la cerimònia inaugural. L'estadi no es necessita el tres de juliol, sinó que es necessita abans. Nosaltres comptàvem tenir-lo abans. Com que no el tenim, evidentment ens preocupa perquè ens distorsiona la nostra feina. És l'estadi de la Universíada i els Jocs no comencen el 3 de juliol, sinó que ho fan molt abans. Hauríem d'haver fet una prova d'atletisme, s'han de fer assajos de la cerimònia inaugural, i tot això ens ho han retardat», començà explicant Giménez.

El president de la Comissió Executiva, interrogat sobre qui era el responsable dels retards, eludí pronunciar-se. «La responsabilitat no sé de qui és. El fet és que l'estadi no està acabat i que estam realment preocupats. Ara bé, sabem que dia tres de juliol el tendrem, però...», afirmà. Sobre la possible responsabilitat del Reial Mallorca en el retard de l'obra, Giménez digué que el club era el segon usuari. «El Mallorca, en realitat, serà el següent usuari, després de la Universíada. Nosaltres, som el primer. En tot cas, l'experiència ens demostra, i així s'ha vist a l'estadi de Sevilla, que sempre s'acaba el mateix dia. Primo Nebiolo ens ha dit que no ens preocupem i que sempre passa el mateix», afirmà.

I Giménez reiterà que el pròxim tres de juliol l'estadi estarà en condicions de ser utilitzat. «Per les nostres necessitats, estarà acabat. En tot cas, aquest retard ens distorsiona l'organització. Evidentment, ens hauria anat molt millor haver tingut l'estadi "tal com estava previst" fa un mes...», digué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris