cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Preparats per rebre els esportistes

Els hotels duplicaran la capacitat, però els «clients» rebran tot tipus de comoditats

Els participants a la Universíada no disposaran de gaire espai a les seves habitacions, però estaran perfectament atesos. Diari de Balears visità els hotels Sol Mirlos i Sol Tordos a Magaluf i parlà amb el seu director gerent Jaume Mascaró. La capacitat dels hotels es veurà duplicada, ja que damunt cada llit existent s'hi instal·larà una llitera. «Una casa de mobles de Manacor ha fet ja les corresponents proves i han anat bé. La capacitat habitual del complex és de 1.300 i per la Universíada serà d'unes 2.500 persones», explica Mascaró. En tot cas, això no suposarà cap problema insalvable. Sol variarà els seus habituals horaris de menjar, que serà elaborat per Eurest. El menjador s'obrirà a les 06.00 hores del matí i es podrà berenar fins a les 11.00. L'horari del dinar va de les 12.30 hores i fins a les 17.00, mentre que es podrà sopar des de les 18.30 hores i fins a les 24.00.

L'hotel, a més de la instal·lació de lliteres, no experimentarà cap altre canvi substancial. Sol Melià, ja que hi haurà quatre «clients» per habitació, ha hagut de fer dues claus més per allotjament. L'hotel és encara ple de clients "no hi ha una habitació lliure" i no es buidarà fins dia vint-i-sis. Un dia després s'entregarà a la Universíada i es fa comptes que arribin els primers esportistes dia vint-i-nou. La Universíada disposarà de l'establiment fins dia quinze, malgrat que els darrers «clients» deixaran l'hotel dia tretze.

Els hotels de Sol, visitats ahir per Diari de Balears s'han reformat durant l'hivern i funcionen a la perfecció. Disposen d'amples sales i còmodes terrasses. Així mateix, el complex dels hotels Los Tordos i Los Mirlos compta també amb una ampla terrassa amb una gran piscina, on els esportistes es podran banyar les estones d'oci. A la recepció, a més dels habituals empleats de l'hotel, hi haurà un voluntari de la Fundació Universíada per tal de solucionar quants problemes poguessin sorgir en qualsevol moment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris