nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Volta a Catalunya: Ni guanyadors ni vençuts en una jornada de dol

La tercera etapa de la 79a edició de la Volta a Catalunya no va tenir ni guanyadors ni vençuts i es convertí en un homenatge al ciclista espanyol Manuel Sanroma, que morí la jornada anterior com a conseqüència d'una impressionant caiguda.

Mostres de dolor i condolència abans, durant i després dels 100 quilòmetres que cobriren els 110 corredors que continuen en correguda, ja que no eren a la sortida els companys de Sanroma, que decidiren abandonar la prova.

Va ser una jornada atípica i trista. A la sortida es guardà un minut de silenci en el lloc on va ocórrer el tràgic fet, a uns 1.200 metres d'on era la línea de meta de la segona etapa, i Fernando Escartín, en representació de tots els corredors, hi diposità un ram de flors.

Hi va haver arribada massiva, però no guanyador, ja que a falta d'un grapat de metres per a la línea d'arribada, com estava pactat, els corredors posaren els peus a terra i creuaren caminant la línea d'arribada com si d'una desfilada es tractàs.

Mentre això passava, un cotxe fúnebre traslladà el cadàver de Sanroma al seu poble natal d'Almagro, on avui a les 12.00 hores rebrà cristiana sepultura.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris