nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Mil agents vetlaran per la seguretat

Així quedà decidit ahir en una reunió de màxim nivell

El secretari d'Estat de Seguretat, Ricardo Martí Fluxà, anuncià ahir que uns mil agents de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia, s'encarregaran de la seguretat durant la Universíada que començarà el pròxim dia tres. Martí Fluxà es desplaçà a Palma junt al director general de la Policia, Juan Cotino, amb l'objecte de delimitar els aspectes relacionats amb la seguretat dels Jocs Universitaris. «Crec que la seguretat està ben organitzada, hi ha un nombre important de representants dels cossos i forces de seguretat que treballaran de forma important perquè la Universíada sigui un èxit, almanco en el tema de seguretat», indicà Fluxà.

Així mateix, recordà que Espanya ja té una llarga tradició en esdeveniments esportius, per la qual cosa aventurà que «no hi haurà cap problema», especialment considerant que «Mallorca és especialment hospitalària i tots els esportistes participants se'n duran una extraordinària imatge».

La reunió, a la qual assistiren Martí Fluxà i Juan Cotino, es va celebrar a la seu de la Delegació del Govern a Balears, i també hi participaren la delegada Catalina Cirer; el general cap de l'Estat Major de la la Guardia Civil, José García Laguarta, i el cap superior de Policia de Balears, Eduardo Pérez Extremera.

A més, hi eren el coronel en cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Balears, Ganriel Méndez Cladera, i el president de la Comissió Executiva de la Fundació Universíada, Fernando Giménez. Així mateix, Ventura Blach, director general d'Esports del Govern balear, acudí també a la seu de la Delegació del Govern a Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris