muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
14°

Lauren: «Cúper sabia que no estava bé»

Mateu Alemany negociava ahir a Madrid el traspàs del camerunès al Lazio italià

Lauren Bisan tornà la setmana passada de la concentració amb la selecció del Camerun lesionat a la cuixa dreta. Després d'entrenar-se a part dels seus companys durant tota la setmana, semblava que podria estar totalment recuperat de la lesió per jugar l'important partit davant el Celta.

Héctor Cúper, tal com acostuma a fer amb els jugadors que són dubte fins a darrera hora, decidí dissabte "dia anterior a l'enfrontament" incloure el jugador a la llista de convocats, malgrat la insistència del camerunès que no estava recuperat. Això contrastava amb les declaracions del metge de l'equip, Joan Roig, que assegurava que Lauren estava bé per jugar.

Hores abans del Mallorca-Celta, tècnic i jugador mantingueren una xerrada per decidir si Lauren podia jugar; finalment no ho va fer. A partir d'aquí es varen precipitar els esdeveniments. Ahir va sortir a la llum pública una informació que assegurava que el futbolista s'havia negat a jugar pequè no es trobava recuperat, una circumstància amb la qual Cúper no estava d'acord. Una discussió entre tots dos acabà amb Lauren a la grada i sembla que amb la plantilla enfadada per l'actitud del seu company.

«Jo no volia arriscar, però els metges pensaven que podia jugar. No em trobava bé i quan em vaig veure a la convocatòria em vaig sorprendre molt. No ho esperava. I com no volia trencar-me definitivament, jo vaig decidir no jugar el dia del partit. L'entrenador em va convocar sabent que jo no estava bé. No m'havia recuperat i el míster ho sabia per endavant. Només estava al 50% i creia que era millor per a l'equip que jugàs un company en perfectes condicions», assegurà el camerunès, qui es mostrà molt molest i enfadat.

D'altra banda, s'ha de destacar que ahir el conseller delegat del Reial Mallorca, Mateu Alemany, es va desplaçar fins a Madrid per negociar amb el club italià del Lazio el traspàs de Lauren. El club de Roma està disposat a pagar els 2.000 milions de clàusula que té el camerunès.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris