cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Nicklas Kulti deixà Moyà sense final

El tennista suec derrotà el mallorquí en semifinals per un doble 6-3

Carles Moyà no podrà jugar la primera final sobre gespa de la seva trajectòria professional després de perdre en el seu partit de semifinals del Torneig de Halle (Alemanya) davant el suec Nikclas Kulti en dos sets (6-3i 6-3).

Kulti tornà a sorprendre tothom després de derrotar el cap de sèrie nombre dos del torneig, i es classificà per a la final d'avui, en la que es veurà les cares amb Nicolas Kiefer, l'ídol local.

El jugador suec començà molt fort en el primer set, tot i que el mallorquí comptà amb la primera possibilitat de «break» en el primer joc, però la desaprofità, cosa que no va fer Kulti en el segon, la qual cosa li va permetre posar-se per davant en el primer set.

Kulti es mostrà molt més sòlid amb el seu servei en els primers jocs del partit, mentre que Moyà jugava molts punts amb el seu segon servei, cosa que aprofitava el suec per prendre la iniciativa del joc i resoldre amb la seva volea.

Malgrat que el mallorquí millorà l'efectivitat del seu servei, el jugador suec no donà opció amb el seu i s'anotà el primer set per 6-3. El segon set començà millor per a Moyà, qui aixecà un 0-40 en el primer joc demostrant que s'havia ficat en el partit. Tot i això, el suec continuà ferm amb el seu servei i ni tan sols donà una opció de trencament a l'espanyol en la segona mànega, que acabà amb el mateix resultat que la primera i amb Moyà fora de la final.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris