nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

A Son Moix només hi ha 24.600 cadires

Inicialment estava previst que l'estadi albergàs 26.000 espectadors

Com es pot saber quantes cadires hi ha a un estadi? Només hi ha una fórmula: comptar-les. I així ho han fet a la Universíada. La sorpresa, després de comptar una per una totes les cadires en un grapat d'ocasions, ha estat majúscula, ja que s'han adonat que només hi ha 24.600 cadires. És a dir, que de les previsions inicials que asseguraven que Son Moix tendria una capacitat per a 26.000 espectadors, res de res. Els responsables de la Universíada encara no saben molt bé com ha estat, però el cert i segur és que hi ha unes 1.400 cadires que no hi caben. En tot cas, no es descarta encara que als pròxims dies es faci un nou recompte que variï, altre cop, el nombre final de seients.

A la Universíada preocupa només relativament el fet que el nombre d'espectadors s'hagi reduït fins els 24.600 espectadors.
La pèrdua de capacitat suposaria un increment considerable del cost per cadira, ja que s'ha de recordar que el preu per passar de 20.000 a 26.000 espectadors es va incrementar de forma important. Ara, quan el nombre de seients es veu reduït a 24.600, el preu per cadira de l'ampliació de la quantitat d'espectadors es veu incrementat.

D'altra banda, hem d'assenyalar que les obres continuen a bon ritme i, ara per ara, sembla que s'estan complint les darreres previsions. El darrer en acabar-se serà la urbanització exterior, malgrat que l'empresa constructora confia que no hi haurà gaires dificultats per acabar les obres abans de dia tres, quan tindrà lloc la inauguració.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris