cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
21°

Grotta guanya l'Europeu d'aprenents

L'eivissenc Alejandro Sala acabà en la vuitena posició

Cristian Grotta (Itàlia) aconseguí adjudicar-se el Campionat d'Europa d'aprenents, que ahir va viure les tres darreres corregudes a Son Pardo. La segona posició va ser per al finlandès Teemu Okkolin, mentre que el francès Jean Chritophe Sorel era tercer. El representant espanyol, Alejandro Sala, finalitzà l'Europeu en vuitena posició.

La regularitat de Grotta en les cinc proves disputades "dues a Manacor i tres a Palma" han conduït el menador italià al triomf, després que la prova d'Eivissa quedàs anul·lada, ja que es va rompre el cotxe de l'autostart. En la primera correguda de l'Europeu, Grotta aconseguí la victòria amb Cannabis, mentre que la segona posició era per a T. Okkolin (Finlàndia) per davant de M. Tanti (Malta) amb Vandalo. En la segona correguda de l'Europeu, F. Nilsson (Suècia) guanyà amb Vivales TR, mentre que el danès B. Westergaard era segon amb Foxy Lady.

La penúltima prova de la reunió "la correguda que tancava el Campionat d'Europa d'aprenents" començà amb un gran esglai, ja que quan es donà la sortida Queen Paula tomà el representant suec F. Nilsson. L'egua va fer quatre o cinc voltes sense el menador i, finalment, va ser agafat. Nilsson, amb un cop al colze, pogué córrer, però ho va haver de fer en el cavall reserva Argent et Or. La correguda va ser guanyada per Super Dirt K, menat pel francès J.C. Sorell. La segona posició va ser per a E. Bot, representant d'Holanda, mentre que l'eivissenc Alejandro Sala era tercer amb el debutant Eva du Pech.

De la resta de la reunió, s'ha de destacar la victòria de Miss Princess per davant GR Bella i Coolman.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris