algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Bandido GS s'adjudicà amb autoritat el «Memorial Tomeu Estelrich»

L'eivissenc Alejandro Sala no va tenir sort a les proves de l'Europeu d'Aprenents

Una de les millors reunions de la temporada és la que es pogué viure ahir a Manacor, on a més de les dues classificatòries per al campionat d'Europa d'aprenents es disputaven les semifinals i final del Gran Premi del Criador 5 anys «Memorial Tomeu Eltelrich».

Pel que fa a les dues proves de l'Europeu a la primera d'elles s'imposava la favorita Creta Judge, conduïda pel finlandès Teemu Okkolin. La segona posició era per a Vampirolay amb el suec Franc Nilsson. La mala sort va ser l'aliada del nostre representant Alejandro N. Sala ja que el cavall que li tocà conduir, Bonsai TRansfuga, galopava i era distanciat. A la segona no hi va haver opció per a la resta de participants ja que Big, amb l'holandès Ervin Bot, realitzava una gran correguda, deixava darrere el grup i es plantava a la meta en solitari registrant 1.20.8. Darrere ell entraven Velmor Kerveyer amb l'alemany Danny Gratzki i Cheops des Brouets amb el maltès Marco Tanti. L'espanyol tampoc no es podia situar entre els primers i se li posa molt costa amunt aconseguir un lloc alt, si bé encara falten tres proves per a disputar-se.

Però sense dubte la màxima atenció se centrava en les semifinals i final del Gran Premi del Criador. Bandido GS assolí la victòria a la primera classificatòria, i Brixon de France a la segona. I arribà el moment de la gran final, que va ser una d'aquelles corregudes que valen una reunió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris