cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°

Carlos Griguol, nou entrenador del Mallorca

El tècnic argentí i Asensio arribaren a un acord, del qual només resten alguns detalls per concretar

63686

L'expedició del Mallorca arribà ahir a l'Argentina encapçalada per Asensio, Martorell i Alemany.

J.T.

L'«operació Griguol» ja ha donat els seus fruits. Pràcticament el Reial Mallorca ja té nou entrenador. L'acord entre el tècnic argentí Carlos Timoteo Griguol i el propietari del club vermellenc, Antonio Asensio, arribà aquesta matinada després de tres hores d'intenses negociacions. Només resten per concretar alguns petits detalls. Però l'acord, tant en l'aspecte econòmic com en l'esportiu, gairebé està segellat. La signatura del contracte que vincularà per dos anys el mestre d'Héctor Cúper amb l'entitat mallorquinista, segons les previsions, s'efectuarà demà.

Després de la reunió a l'hotel Sheraton de Buenos Aires, Griguol afirmà que «estic molt content. Antonio Asensio m'ha assegurat que tindré una bona plantilla per encarar la Lliga espanyola amb garanties. A més, em fa molta il·lusió disputar la Lliga de Campions». Va afegir que «és graciós haver de superar el llistó imposat per un dels meus alumnes», referint-se a l'encara tècnic del Reial Mallorca, Héctor Cúper. També manifestà que ara el seu «repte» és viatjar a Europa i «desig trobar-me ben prest amb l'afició mallorquinista».

L'expedició del Reial Mallorca, encapçalada pel seu propietari, Antonio Asensio, el conseller delegat, Mateu Alemany, el secretari tècnic, Pep Bonet, i el màxim responsable de Bahía Producciones y Espectáculos, Domingo Martorell, oferiren a Griguol dos anys de contracte per un total econòmic de 300 milions de pessetes. Aquesta oferta és un dels detalls que ha estat acceptat plenament pel tècnic. Sembla que les converses ja s'iniciaren fa temps, una vegada començà a planejar l'ombra de la marxa de Cúper.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris