nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

«Chupa» López: «Estam molests per com ho hem sabut»

El davanter argentí digué que Cúper no els ha comunicat la seva marxa i ho saben només per la premsa

91988

Ariel «Chupa» López es mostrà molest perquè Cúper encara no ha dit res als jugadors.

Moltes varen ser les reaccions a la notícia de la marxa de Cúper en el si de la plantilla mallorquinista, i en la majoria d'elles hi havia un to de molèstia per la forma en què se n'han assabentat, tot i que només un va ser directe en la qüestió.

Ariel Chupa López va explicar, en haver acabat la sessió d'entrenament d'ahir, que els jugadors encara no saben per veu de l'entrenador el seu futur i coneixen la seva partida del Reial Mallorca per la premsa i això els va molestar tant a ell com a bona part de la plantilla. «A un de vegades li fa mal perquè ens agrada assabentar-nos-en primer nosaltres, els jugadors, que en som els principals implicats, i després que ho facin els altres», va comentar.

Ariel López afegí que aquest no és un sentiment tan sols seu, ja que la resta de la plantilla pensa igual que ell i com ell estan dolguts per la manera en què ha passat tot. «Tots els meus companys pensaven el mateix. Els hauria agradat que ens hagués avisat a nosaltres primer i després, els altres, però tanmateix això ja ha passat i l'única conclusió que en podem treure és que ell deixa l'equip i que li desitjam la millor de les sorts per al futur».

Finalment, explicà que tant ell com la resta de jugadors estan esperant ja amb els braços oberts el nou tècnic. «M'he assabentat que han anat a l'Argentina a cercar un tècnic, tal vegada perquè volen cercar un home amb una línia de feina semblant a la de Cúper "i saben que Griguol és un tècnic que és més o menys com Héctor" i perquè el Mallorca continuï el mateix nivell i estil de joc», explicà el davanter argentí del Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris