algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Reynés: «M'agradaria que algú em substituís»

El president del Mallorca considera positiva la imatge que ha transmès del club

En mil i una ocasions, Guillem Reynés havia insinuat que el pròxim 30 de juny deixaria la presidència del Reial Mallorca. Això no obstant, Antonio Asensio manifestà dilluns passat que Reynés continuaria al capdavant del Consell d'Administració.

El president del Mallorca explicà que els membres del Consell d'Administració s'havien compromès a intentar fer més suau la presidència. Així va ser com Reynés va acceptar continuar al capdavant de l'entitat. A més a més, de manera unànime es va considerar molt positiva la imatge transmesa del Mallorca per part del president. «El tracte amb la premsa, en certa manera, em produeix molta feina, que considerarem oportú reconduir mitjançant el cap de premsa. Així mateix, es decidí que no tendria l'obligació de viatjar amb l'equip i que sempre hi hauria un directiu o conseller encarregat d'acompanyar la plantilla en els seus desplaçaments. Així, per tal de no afegir-hi problemes, vaig acceptar. Ara bé, no basta una decisió voluntarista per part dels altres consellers, necessit la seva col·laboració», explicà.

En tot cas, Reynés va deixar clar que si trobàs algú altre que acceptàs la presidència, la deixaria demà mateix. «Si demà trobàs un altre president, encantat. M'agradaria trobar algú que em substituís. Entre tots els membres del Consell d'Administració superaré les dificultats. La veritat és que a mi m'afecten molt les coses», va dir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris