nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Asensio i Cúper pacten ajornar la decisió sobre la renovació

Fins després de la final no es prendrà cap determinació

94388

Asensio i Reynés, després de reunir-se amb el tècnic.

J. Morey.

Antonio Asensio i Héctor Cúper es reuniren en secret "el propietari negà fins quatre vegadas a DdB que tingués previst veure's amb el tècnic" ahir a les oficines del Lluís Sitjar amb presència de Guillem Reynés i Mateu Alemany. El propietari del Mallorca explicà que encara hi havia possibilitats que Héctor Cúper quedàs a l'Illa, considerà que era més factible que continuàs que no deixàs l'entitat i explicà que la decisió s'ajornarà fins després de la final. Cúper, de la seva banda, res no digué, ja que abandonà el Lluís Sitjar per la porta de darrere, d'amagat.

«Hem estat reunits, hem analitzat la situació actual i el que resta fins a la final, hem parlat dels partits... Continua havent possibilitats que Cúper renovi pel Mallorca. N'hi ha i serà després de la final de la Recopa quan s'adopti una decisió definitiva... Hem manifestat una vegada més la voluntat del Mallorca que renovi, ho valora, ho entén i sap que l'afició l'estima.... Té altres ofertes... Puc dir ben clar que no és una tàctica dilatòria», explicà Asensio.

Interrogat sobre si ara Cúper era més a prop de la renovació que abans, el propietari del Mallorca digué que no està més enfora. «Almanco no està més enfora... No hi ha divorci ni boda. Podem dir que estam més a prop de la boda que no del divorci... Lluitarem fins el final per la segona plaça... No hi ha ultimàtum. Ha de prendre una decisió molt important. Té ofertes de molt distint tipus. Ell ho ha de valorar. Continuen obertes les possibilitats reals que continuï», explicà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris