cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

El Consell Insular presenta «la marxa roja»

El CIM organitzarà una caravana de 50 autocars pel desplaçament a la final de Birmingham

El 19 de maig, passi el que passi, ja és una data història per al Reial Mallorca. Aquest dia l'equip de Cúper es juga la final de la Recopa davant la Lazio italiana a l'estadi Villa Park de Birmingham. Tothom hi vol ser present, però no tots podran. El fet que el partit sigui en dimecres i no en cap de setmana i, sobretot, l'alt cost del viatge a Anglaterra (unes 60.000 pessetes) més el preu de les entrades (de 3.800 a 10.100 pts.), fan que la il·lusió de molts es converteixi en decepció. Però des d'ahir hi ha una alternativa més econòmica.

El Consell Insular de Mallorca (CIM) ha anunciat la seva intenció d'organitzar una caravana de 50 autocars pel desplaçament a Birmingham d'uns 2.000 aficionats a la gran final de la Recopa. Segons confirmà el president de la Comissió d'Esports i Juventut del CIM, Antoni Diéguez, «l'entitat que represent no pot oferir doblers als seguidors mallorquinistes per viatjar a Birmingham, però sí aquesta possibilitat de participar en una marxa històrica», indicà.

El trajecte (sense entrada) costarà unes 25.000 pessetes a cada aficionat "la meitat que el viatge en avió". La distància a recórrer en carretera és d'uns 1.700 quilòmetres. Això vol dir que si s'empràs un vaixell ràpid per enllaçar amb Barcelona, el viatge seria, com a mínim, d'unes 24 hores. «La meitat dels autocars s'unirien a la caravana a Barcelona i després travessaríem el Canal de la Manxa, territori francès i britànic, en una gran marxa cap a la final», explicà Diéguez.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris