cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Lamentacions i elogis

La premsa anglesa critica Gianluca Vialli i lloa la capacitat tàctica d'Héctor Cúper

La premsa anglesa no va tenir pietat a l'hora de qualificar l'eliminació del Chelsea de la Recopa davant el Mallorca. Els diaris britànics donaren la culpa de la derrota al tècnic Gianluca Vialli, encara que pràcticament tots elogiaren a la vegada el conjunt mallorquí i, sobretot, el seu técnic Cúper.

«Els novells jugaren com a mestres», titulava el prestigiós The Times. «El Mallorca va saber unir la seguretat defensiva amb la brega de Lauren per la dreta i l'eficàcia d'Stankovic per l'esquerra», afegia The Times. Així, The Telegraph afirmava: «El Reial té tot el dret a declarar que fou merescuda la victòria més important en la història de 83 anys del seu club».

The Guardian fou el rotatiu anglès que més centrà el elogis en la figura del tècnic Héctor Cúper. «Molta de culpa la té la intel·ligència tàctica i la capacitat de motivació del tècnic argantí del Mallorca, Héctor Cúper, que ha duit el modest club illenc a una posició que frega la classificació per a la pròxima edició de la Lliga de Campions i a la final de la Recopa».

The Sun fou, sens dubte, el que més insistent per culpar Vialli de l'eliminació de l'equip. «Luca se sent Reial (autènticament) miserable». El diari comença la seva crònica del partit amb la frase: «No hi ha hagut moltes decepcions a la carrera de Gianluca Vialli. Ara en té una». I finalment, el diari anglès que el Grup Serra edita a les Balears, el Majorca Daily Bulletin, encapçalà la informació amb un contundent «Real (pura) Magic».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris