nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

El Consolat col·laborarà amb els aficionats que viatgin a Birmingham

El Mallorca ha sol·licitat inicialment 7.000 entrades per a la gran final

74806

El Villa Park, propietat de l'Aston Villa, té capacitat per a 39.000 espectadors.

Manuel Ferrer, conseller d'Educació, Cultura i Esports del Govern balear, anuncià ahir després de l'habitual Consell de Govern dels divendres la decidida voluntat de l'Executiu de col·laborar amb els aficionats mallorquinistes que es desplacin fins a Birmingham a presenciar la final de la Recopa.

Ferrer no va saber concretar com es duria a terme aquesta col·laboració, però apuntà dues possibles vies: d'una banda, la intervenció del Govern balear si sorgeixen problemes de tipus tècnic a l'hora d'aconseguir vols i, d'altra, la subvenció directa als seguidors. En tot cas, Manuel Ferrer indicà que la intenció del Govern era contactar amb el Reial Mallorca i la Federació de Penyes de forma immediata per tal de consensuar la millor forma de col·laboració. D'aquesta forma, el Govern balear, tal com va fer el Consell de Mallorca a la final de la Copa del Rei de la temporada passada, ajudarà els aficionats.

Així mateix, Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca, ja manifestà a la conclusió del partit la voluntat de la Institució que presideix de col·laborar amb l'afició mallorquinista. S'ha de recordar que a la final de la Copa del Rei, i gràcies al Consell de Mallorca, tots els seguidors disposaren gratuïtament d'un impermeable de color vermell.

El conjunt mallorquinista ha sol·licitat inicialment 7.000 localitats, que es posaran a la venda dimarts a les taquilles del Lluís Sitjar i a les penyes habituals. L'entrada més econòmica costarà 3.750 pessetes, n'hi haurà una altra de 6.250 i la més cara sortirà per 7.500.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris