cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

L'Inca va tornar a decebre l'afició

Els dos equips demostraren ben clar per què juguen els «play-off» de permanència

C. D'INCA 61
SONDEOS 62

CIUTAT D'INCA: Alzamora, ADams (12), Jennings (5), Holgado (19), Castellanos (7) -cinc inicial-, Lanes (4), Oliver (11) i Rafel Seguí (3).
6/9 tirs lliures, 14/28 llançaments de dos punts, 9/21 de tres punts, 27 rebots (4 ofensius), 15 balons perduts, 20 faltes personals comeses. Sense eliminats.
SONDEOS DEL NORTE-A CORUÑA: Díaz (6), Castro (12), Maile (1), López (16), Gee (12) -cinc inicial-, Gómez (2), Esmorís i Pereira (13).
9/20 tirs lliures, 19/39 llançaments de dos punts, 5/11 de tres punts, 18 rebots (5 ofensius), 4 balons perduts, 12 faltes personals comeses. Sense eliminats.
MARCADOR: 5-6, 12-13 (primer quart), 18-23, 31-28 (mitja part), 39-31, 44-40 (tercer quart), 54-50 i 61-62 (final del partit).
ÀRBITRES: Els catalans Carod i López Garrido. Regular actuació.
INCIDÈNCIES: La més pobra entrada de la temproada en el Palau d'Esports d'Inca, menys de cinc cents espectadors. La decisió de la directiva del club inquer de fer passar els socis per la taquila allunyà els aficionats locals.

Amb nombroses errades, 15 balons perduts inclosos, amb precipitació i amb poques idees de joc és dificil guanyar un partit. Els homes d'Arbúcies no varen aprofitar les facilitats donades pel Sondeos del Norte que, malgrat dominar gran part dels dos primers quarts, va encaixar un parcial de 21-3 que possibilita al Ciutat d'Inca d'obtenir un màxim avantatge d'onze punts (39-28).

Però després no varen poder superar els locals la defensa zonal del Sondeos del Norte que va posar més entrega i ganes de vèncer, malgrat la desastrosa actuació de l'americà Maile. La lluita de Lolo Castro, els encerts en les cistelles de tres punts en els moments crítics de Raúl López i el domini de Jarrod Gee sota la cistella, juntament amb l'aportació de Manu Pereira, possibilitaren la reacció del cinc gallec que faltant dos minuts varen capgirar el resultat (56-57) i frenaren els tímids atacs locals. Arbúcies realitzà canvis però els seus jugadors naufragaren. Només Valentí Holgado i Tolo Oliver se salvaren de la crema. Poc varen aportar els dos americans. Jennings mai no va ser en el partit i Adams es dedicà a protestar les decisions dels àrbitres. L'altre estranger, el grec Lanes, començà bé, però va perdre els nervis i els col·legiats no castigaren una agressió a Gee, i Arbúcies va decidir fer-lo seure per evitar un mal pitjor.

Discret Nacho Castellanos, que actuà amb precipitació.
I també Berto Alzamora realitzà un joc poc habitual en ell i el tècnic va decidir no comptar més amb el jugador illenc.
L'afició, que durant gran part del partit va ser amb el seu equip, tornà a abandonar el Palau d'Esports d'Inca molt decebut i amb poques ganes de tornar-hi diumenge, a les 12 hores, per disputar el quart partit.

El Ciutat d'Inca ha realitzat la pitjor temporada d'ençà que pertany a la Lliga LEB, una competició on sobra almenys un estranger pel vist durant aquest campionat. Molts de jugadors nacionals ofereixen més espectacle que Adams, Jennings o Maile.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris