nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Asensio deixa entreveure que Cúper no vol renovar

«Perquè dues persones es casin ho han de voler les dues»

Antonio Asensio, propietari del Reial Mallorca, va comparèixer ahir horabaixa a l'estadi Lluís Sitjar. Just després que Héctor Cúper acabàs la seva pertinent conferència de premsa, programada per la UEFA, a l'estadi mallorquinista, l'amo del club aparegué per la porta principal.

Asensio va fer unes declaracions a l'estadi mateix i va parlar dels principals temes d'actualitat que envolten el seu club. «Perquè dues persones es casin és necessari que les dues hi estiguin d'acord, però perquè es divorciïn només fa falta que una d'elles ho vulgui. El Reial Mallorca es va voler casar amb Héctor Cúper el desembre passat. Aquest tècnic era un desconegut quan va arribar aquí i ara té un cartell molt important a tot Europa, això ho ha de valorar», amb aquestes paraules, Asensio va deixar entreveure que el tècnic argentí no vol renovar amb el seu club.

Sobre si el futur del Mallorca passa per guanyar la Recopa o per la classificació per a la Lliga de Campions, el propietari català va afirmar que «si guanyam la Recopa serà molt important pel club des del punt de vista històric i esportiu, però pensant en el futur del Mallorca, el millor és que es classifiqui per jugar la Lliga de Campions. Però si això no és possible no serà cap desastre i no hi haurà cap problema. Nosaltres el que volem és l'estabilitat econòmica del club, que no sigui un equip-ascensor i que el filial jugui a Segona Divisió. Jo, com a propietari, no aspir a guanyar doblers amb el Mallorca, l'únic que vull és no perdre, i per això si no ens classificam per a la Lliga de Campions repercutirà en el pressupost de la pròxima temporada». Asensio afegí sobre aquesta qüestió que «encara que el que aconseguim aquesta tmeporada influirà en la pròxima, allò que no permetré és que el Mallorca tengui un equip dèbil esportivament parlant».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris