cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Els «blues» escalfen motors

Els seguidors del Chelsea començaren a deixar-se veure sobretot per les zones de Magaluf i l'Arenal

Tot i que a petita escala, durant el dia d'ahir les diferents zones turístiques del terme municipal de Calvià començaren a viure l'ambient del partit del Reial Mallorca contra el Chelsea.

Les diferents zones on es concentren la majoria dels bars i establiments on es venen begudes alcohòliques veren durant el dia augmentada l'afluència d'aficionats anglesos amb les camisetes del conjunt londinenc, «preparant» el terreny per a la jornada de demà, dijous.

Així, ja de migdia es varen poder veure seguidors del club anglès fent festa pels diferents bars, mostrant orgullosos les camisetes i els escuts del seu equip.

A més a més, es començaren a veure com s'iniciava la revenda d'entrades a preus molt per sobre del que tenien a taquilla. Així alguns comerciants espanyols de la zona explicaren que s'havien començat a vendre entrades fins a 30.000 pessetes.

Però la major part dels aficionats que està previst que arribin a Mallorca (devers 5.000), té anunciada l'arribada avui, acompanyant la majoria l'expedició de l'equip. Uns aficionats que tenen previst allotjar-se durant aquests dies no tan sols a Magaluf, sinó a altres zones turístiques com l'Arenal, o fins i tot Santa Maria, Pollença, i també a hotels del passeig marítim o de Bendinat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris