nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Son Pardo: Cristian Crown fou el gran triomfador

El cavall de la quadra Morro-Arrom s'adjudicà el Gran Premi del Criador de quatre anys amb autoritat

Una jornada memorable. Cristian Crown s'adjudicà ahir el Gran Premi del Criador dels quatre anys amb relativa comoditat en una correguda espectacular. El fet que les semifinals del GP del Criador es disputassin ahir mateix suposava un al·licient nou entre els aficionats al trot, gens acostumats a veure córrer en una mateixa jornada dues vegades un mateix exemplar.

El camí cap a la final no deparà grans sorpreses i els dos grans favorits "Cristian Crown i Clivia d'Abril" guanyaren les respectives semifinals amb normalitat. A la tercera correguda de l'horabaixa "la primera semifinal de l'horabaixa", Cristian Crown, amb Joan Antoni Riera sobre el cabriol, dominà des del primer moment, seguida de Creta Judge. No hi hagué novetats importants, ja que Carol Yankee fou distanciada a falta de poc menys de 500 metres quan lluitava per mantenir la tercera posició. Cristian Crown s'impossà així amb un discret temps d'1.21.3. Creta Judge, amb Pere Bennàssar sobre el cabriol, fou segona, seguida de Charly Dance SV i Copa d'Or.

La segona semifinal, que comptava amb la participació de Clivia d'Abril GS comptava amb l'al·licient afegit que sempre suposa saber si l'egua de la quadra Can Tanca aconseguiria sortir sense ser distanciada. Així, quan es va veure que Joan Antoni Riera sortia rere l'autostart amb primera posició i amb relativa comoditat, ja es va veure que Clivia d'Abril GS seria la guanyadora. La correguda no va tenir història i l'emoció se centrà en les tres altres places per a la final "Clivia era la guanyadora, segur". Caruso Skipper va fer una bona sortida i, a falta de 1.000 metres per arribar a meta, conservava encara la segona posició. Finalment, Clivia d'Abril GS s'imposà a Caprice de Nille, Cannabis i Charlote du Fort.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris