nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Son Pardo: Un únic encertant guanya 5.870.580 pessetes

El conseller de Foment, Joan Verger, anà a cobrar personalment el major premi de la història del trot

L'hipòdrom de Son Pardo va viure ahir una jornada històrica. La reunió es presentava amb vuit corregudes programades, però gairebé tota l'atenció estava centrada en la setena, amb un fons inicial de 5'5 milions de pessetes, la qual cosa feia preveure una afluència superior a l'habitual, tant a la reunió completa com principalment a les finestres d'apostes.

Es compliren els pronòstics i la gent acudí en massa a Son Pardo per provar fortuna al quartet especial. Era el fons més gran de la història del trot, que al final es convertí en el premi més gran mai pagat. Tan sols un apostant encertà la combinació guanyadora després que Dhooge s'imposàs a la resta de participants amb un registre d'1.22.4. Per darrere entraren Dahir Esolo SB (1.22.5), Distan M (1.23.0) i Dixie di Monmes (1.23.3). L'únic encertant de l'aposta fou el conseller de Foment del Govern balear, Joan Verger formant part d'un grup d'apostants entre els quals estaven Tòfol Pizà i Joan Pocoví. Verger acudí personalment a la finestra d'apostes a cobrar els 5.870.580 pessetes del premi.

Per una altra banda, cal destacar la victòria de Duncan Power a la prova reservada per a poltres de tres anys i que es disputà en quart lloc. Duncan Power reapareixia després d'un llarg període recuperant-se d'una lesió.

El cavall d'A. Bordoy superà els seus rivals i entrà a meta amb un bon registre d'1.20.8, per davant Detroit Hanover (1.20.9), Dance Kid SV (1.22.1) i Dafnis GS (1.20.4) que no va poder superar els 50 metres d'handicap amb els quals sortia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris