cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
24°

Black Cromn GS, amb Cati Massanet, guanyadora de la concertada dames

La prova per a amateurs va ser per a Amilcar Bird amb M. Portell a les regnes

Les dues corregudes especials disputades ahir al Municipal de Mancor tingueren com a guanyadors Amilcar Bird i Black Cromn GS, corresponents a les concertades per a amateurs i dames, respectivament. Amilcar Bird, un cavall molt irregular que si no és distanciat per galopar sol ser molt ràpid, era menat per Mateu Portell i ja des del començament agafava el cap de la cursa i avantatge respecte de la resta de participants.

Quan faltava poc menys d'una volta per acabar semblava que Tolino Kurde l'havia d'agafar, però encara li quedaren forces per aguantar i creuar la meta en solitari, amb un registre d'1.22.7, per davant Tolino Kurde (A. Vives) que marcava 1.23.0 i Agustina (J. Sebastià), que era tercera.

La prova concertada per a dames, com ja és habitual, va ser molt disputada, amb una Fergie Chicco que marcava un bon ritme menada per Maria Llinàs, seguida de prop pels favorits Black Cromn GS i Miss Princess. Quan faltaven 300 metres, Black Cromn GS, que era menat per Cati Massanet, llançava un fort atac que el portava a superar Fergie Chicco, que en els darrers metres també havia de cedir a l'esprint de Miss Princes (E. Estelrich) i Elos du Gage (C.E. Santandreu). Black Cromn GS i Miss Princess es disputaren l'arribada que per pocs centímetres es decantà cap al nacional. Ambdós acabaren amb el mateix registre d'1.21.3.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris