nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Tomeu Rullan i Marc Verger reberen el Cornelius Atticus a títol pòstum

El president Matas va fer l'entrega del guardó a les viudes dels premiats

La capella del Consolat de la Mar albergà ahir l'emotiva entrega de les Distincions Cornelius Atticus 1998 a Bartomeu Rullan i a Marc Verger a títol pòstum. Les respectives viudes, Magdalena Coll i Rosa Sanchís, foren les encarregades de rebre la distinció que premia tota una trajectòria dedicada al món de l'Esport.

Ahir, el món de la política i de l'esport va tributar un càlid homenatge als guardonats, que d'una o altra manera dedicaren bona part del seu temps a l'esport. Jaume Matas presidí la cerimònia d'entrega dels guardons, que comptà amb la presència de Catalina Cirer, delegada del Govern a Balears; Eduardo Gamero, diputat a Madrid; Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca; Manuel Ferrer, conseller d'Educació, Cultura i Esports; Pilar Ferrer, secretària 1a de la Mesa del Parlament; Ventura Blach, director general d'Esports; Antoni Diéguez, president de la Comissió d'Esports del Consell de Mallorca; i Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma.

Així mateix, es donaren cita al Consolat de la Mar innumerables amics d'un i altre guardonat. Josep Buades, vicepresident de la Federació Balear d'Esports; Bernadí Salas, president de la Federació Balear de Billar; Antoni Vallori, president de la Federació Balear de Ciclisme; Antoni Salas, president del Comitè d'Àrbitres de Bàsquet... foren presents en un acte ple d'emotivitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris