nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

El madridista Tote amenaça de repetir el cas Mista

El jugador de la pedrera del Reial Madrid Tote va mostrar el seu malestar pel tracte rebut per l'equip blanc i va amenaçar de repetir el cas Mista, ja que es troba enganat i gens valorat pel club dirigit per Lorenzo Sanz.

«M'han dit moltes coses que no estan complint, llavors m'han enganat», són paraules del jove davanter Tote.
La pedrera del Reial Madrid sembla que comença a revelar-se contra el seu equip. Si fa uns mesos va ser el jugador Mista qui va abandonar la disciplina blanca per recalar en el Tenerife, aquesta setmana podria haver-hi un cas semblant amb el madridista Tote.

Tote, que procedeix de les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid, es va destacar durant la pretemporada quan l'entrenador Guus Hiddink el va dur a Suïssa com una jove promesa de la pedrera madridista.

Tote ja no pot suportar més aquesta situació. Ja du cinc setmanes sense entrar en cap convocatòria del Reial Madrid B i no entén la seva situació: «No sé per què no vaig a les convocatòries. No sé per què serà, però sembla que no volen que jugui i ja fa cinc o sis partits que passa el mateix».

Demanat sobre si coneix qui és el responsable de la seva situació diu: «Crec que sí. És algú de dalt, però no ho sé amb seguretat. De Portugal no ho crec, ja que ell no pren les decisions».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris