cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Pablo Arandia es perfila com a guanyador del Princesa Sofia

Domina la classe Europa, mentre que els menorquins continuen al capdavant en Snipe

Com en els dos dies anteriors, el comitè de regates no pogué donar la sortida de les 14 classes participants en vela lleugera fins passades la 13.30 hores a causa de l'absència de vent. Les proves es desenvoluparen sota un cel clar i amb predomini de marejol i un embat que oscil·là entre els 8 i els 12 nusos.

El valencià Pablo Arandia es manté al capdavant de la classe Europa Masculí per tercer dia consecutiu i és el favorit, de moment, per proclamar-se guanyador del XXX Trofeu Princesa Sofia Majòrica després d'obtenir uns excel·lents resultats en les proves d'ahir. El segueixen molt a prop, com a possibles guanyadors absoluts, el francès Cedric Leroy a Mestral Masculí i la polonesa Anna Galecka a Mestral Femení.

En la classe 470 Masculí, la tripulació alemanya constituïda per la parella Koch i Thenerkanf es classificà en el primer lloc seguida dels gallecs Alberto García i Sancho Péramo. En categoria femenina de la mateixa classe, Natalia Via Dufresne i Sandra Azón aconseguiren remuntar fins al cinquè lloc de la general liderada per les germanes Ward de Dinamarca, segones en el rànquing mundial.

A Mestral Femení, la sevillana Mari Carmen Vaz aconseguí guanyar les dues proves disputades ahir i s'ha col·locat en el primer lloc seguida per la polonesa Anna Galecka, mentre que en el Mestral Masculí, el francès Cedric Leroy es manté líder de la classificació i el gallec Jorge Maciel s'ha situat en desena posició.

A la classe Europa Femení, lidera la general Carolijn Brouwer, elegida com a millor regatista del 98 per la ISAF, relegant a Margriet Matthysse al segon lloc. L'espanyola Helena Montilla es manté en la quarta posició de la general.

La tripulació australiana formada per Bundock i Forbes es manté també líder a la classe Tornado seguida de la parella austríaca Hagara i Steinacher. Els campions olímpics a Atlanta i quarts en el rànquing mundial, Pepote Ballester i Fernando León han aconseguit remuntar fins a la setena posició.

A la classe Star, els britànics Schmidt i Wolfram han aconseguit situar-se al capdavant de la general i han relegat els seus compatriotes Hangen i Helmet al segon lloc. A Finn, el polonès Kusznierewicz continua el primer de la general, mentre que a la classe 49er s'imposaren els italians Franceso Bruni i Gabriele Buni, desplaçant a la general als britànics barker i Miscolks, anteriors líders. A 420, la parella grega formada per Kabouridis i Milionis han conquerit la primera posició, mentre que els espanyols Molina i Castillo s'han situat en segon lloc. Les tripulacions menorquines a Snipe continuen comandant els tres primers llocs de la classificació.

Els guanyadors de l'any passat, la parella formada per Borras i Magro han aconseguit guanyar la general per tercer dia consecutiu. A Laser, el noruec Peer Moberg es manten el primer de la classificació, mentres que el murcià Carlos Martínez ocupa el quart lloc.

A la classe Dragó, es disputen el primer lloc les tripulacions formades pels portuguesos Payne, Dassler i Lipp i els alemanys Spreer, fendt i Hoesch.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris