lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

Domènech deixa en mans de la Justícia les acusacions de Martín Franco

Borràs assegura que la comissió econòmica mai no ha detectat cap anomalia

«No vull fer declaracions. Està en mans de la justícia», va dir en primer lloc Josep Domènech Riera, president del Comitè Balear d'Àrbitres quan fou interrogat sobre les greus acusacions que li havia imputat l'exvicepresident Anselmo Martín Franco.

Acte seguit, Domènech Riera explicava quina seria la seva línia d'actuació. «No diré res públicament. Avui matí ja he parlat telefònicament amb el meu misser i pròximament em reuniré amb ell. Aquest assumpte ja està en mans de la justícia. Haurà de demostrar davant un jutge tot quant ha dit. Tenc absoluta confiança amb la justícia. Personalment, estic tranquil, molt tranquil», explicava el president dels àrbitres de Balears.

Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear de Futbol, va ser molt clar quan assegurà que es farien les oportunes comprovacions. Borràs explicà que la Federació controla els comptes de tots els comitès i assegurà que mai no s'havia detectat cap anomalia de les denunciades per Anselmo Martín Franco. «La Federació Balear compta amb una comissió econòmica que supervisa la comptabilitat dels distints comitès. Mai no s'ha detectat cap anomalia», explicà Borràs del Barrio.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris