cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

El fons sud serà del Chelsea

Finalment, seran 2.000 les localitats que tindrà el conjunt anglès a la seva disposició

La primera reunió preparatòria de la semifinal de la Recopa d'Europa que disputaran Chelsea i Mallorca acabà amb acord entre ambdós clubs. Antoni Planas, cap de seguretat del Reial Mallorca, explicà que, finalment, seran dues mil les entrades que el club posarà a disposició del Chelsea. Els aficionats anglesos es col·locaran a la tribuna de general sud. «Totes les localitats de general sud seran per a ells "unes dues mil". Hi haurà importants mesures de seguretat per tal d'evitar el mínim incident. Vindran tots els policies que siguin necessaris», va dir Planas. A més, assegurà que el motiu de cedir la tribuna de gol sud als seguidors del Chelsea és la necessitat que tenguin tota una zona per a ells.

A la cimera varen ser presents Colin Hutchinson, director general del Chelsea; l'inspector Edward Laward, de la Policia metropolitana de Londres; Les Walker, de l'agència de viatges que organitza els desplaçaments del Chelsea; Dona Sweeney, de l'agència de viatges que organitza els viatges dels aficionats del Chelsea; l'inspector Casado, coordinador antiviolència del Comandament Superior de Policia; l'inspector en cap Sedano, coordinador nacional de la Comissaria general; el comissari Pino, cap de les unitats d'intervenció policíaca; Esteve Mas, vicecònsol britànic de Palma; Antoni Planas, cap de seguretat del Reial Mallorca; i Ramon Servalls, director general de relacions externes del Mallorca.

Antoni Planas explicà també les mesures acordades per tal d'evitar que aficionats anglesos, de vacances a Mallorca, puguin situar-se en qualsevol graderia i provocar algun altercat. «Només es despatxaran entrades de dues en dues i si algun grup d'anglesos n'aconseguís més de sis o set serien immediatament desplaçats fins a tribuna superior, on hi haurà una zona acordonada per a 500 persones, per a tots aquells que hagin pogut aconseguir entrades a les taquilles...», assegurà el cap de seguretat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris