cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

Un grup d'hotelers mallorquins s'interessa per la compra del Mallorca

Encara no han formalitzat cap oferta, però han parlat amb un conseller de l'entitat

El president i el propietari.

25-12-2016

El Mallorca té compradors. Diari de Balears ha pogut confirmar que un grup d'hotelers mallorquins s'ha dirigit a un membre del Consell d'Administració de l'entitat per demanar quina seria la seva resposta si fessin una oferta formal de compra de l'entitat. Ara per ara, Antonio Asensio no té constància d'aquest interès, ja que no s'ha produït cap oferta formal. Així i tot, aquest membre del Consell d'Administració valora molt positivament que un grup d'hotelers mallorquins estigui interessat en la compra del Mallorca.

Evidentment, no s'ha parlat de preu, malgrat que ha quedat clar que els tres membres mallorquins del Consell d'Administració construirien «un pont de plata» perquè la propietat del Mallorca retornàs a l'Illa. Guillem Reynés, Vicent Rotger i Joan Buades, des del primer dia que acceptaren formar part del Consell d'Administració del Mallorca, propietat d'Antonio Asensio, han deixat clar que no era la situació ideal. Els tres membres del Consell d'Administració, que acceptaren col·laborar amb Asensio per estimació al club, reconeixen que el millor seria que l'entitat estigués en mans de mallorquins. Així, quan un d'ells ha estat interrogat sobre la possibilitat que Asensio es desprengués del club, ha deixat clar que no hi posarà cap dificultat, just al contrari.

Diari de Balears ha constatat que aquest grup de mallorquins de l'hostaleria compta amb important suport financer perquè l'entitat es mantengui a l'elit del futbol espanyol. Fins i tot, no es descarta, ni molt manco, que el touroperador alemany TUI pugui oferir suport econòmic a aquest grup d'hotelers.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris