cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 25°
29°

Anselmo Martín denuncia irregularitats en el Comitè Balear d'Àrbitres

Reconeix que viatjà de franc a Venècia amb el president Domènech i les respectives dones

Anselmo Martín Franco, exvicepresident del Comitè Balear d'Àrbitres, acusà ahir Domènech Riera de multitud d'irregularitats, després que Borrás del Barrio no rebés a la seu de la Federació un ample grup de col·legiats crítics amb la gestió de l'actual president.

Anselmo Martín Franco explicà que quan era vicepresident viatjà a Venècia amb el president Domènech Riera i les respectives dones pagant el Comitè Balear d'Àrbitres. Així mateix, Martín Franco explicà que s'endugueren a Itàlia 500.000 pessetes en lires del Comitè Balear. «Jo vaig anar a canviar les 500.000 pessetes en lires. Ho sé bé. I també sé que tenc una ànnera de vidre a ca meva que costà 60.000 pessetes que jo no vaig pagar. Domènech en té una altra», denuncià Martín Franco.

Les irregularitats ahir denunciades per l'exvicepresident es remunten a temps enrere. Fins i tot, Martín Franco diu que Domènech pagà un termini de la seva casa de Llucmajor amb doblers de la Federació. «Jo tenc la matriu del talonari que justifica un milió de pessetes amb un viatge a Tenerife que no existí. Domènech utilitzà els doblers per pagar un termini de la seva casa», assegurà. Interrogat sobre com sabia que Domènech havia utilitzat aquest milió de pessetes, Martín Franco fou clar: «Perquè vaig anar al banc i, personalment, l'hi vaig donar».

I l'exvicepresident no atura ni un sol moment de parlar. «Vàrem comprar un lloro per regalar a Enríguez Negreira. Al Comitè d'Àrbitres li costà dues-centes mil pessetes», diu Martín Franco.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris