nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Invasió dels «blues»

Entre deu i vint mil seguidors del Chelsea vindran a Mallorca

Entre deu i vint mil incondicionals del Chelsea seran a l'Illa dia 22 d'abril per presenciar el partit entre el Reial Mallorca i el conjunt anglès. Reial Mallorca i Delegació de Govern han començat ja a preparar el partit entre un conjunt i l'altre, que ha despertat màxima expectació entre els seguidors britànics.

El Chelsea demanarà al Mallorca totes les entrades que pugui i és segur que, en cap dels casos, serà suficient per atendre la gran demanda que ja hi ha a Anglaterra.

Ahir, Antoni Planas, cap de seguretat del Mallorca, confirmà a Diari de Balears que, a tot estirar, seran tres mil els seguidors britànics presents al Lluís Sitjar. Això no obstant, Planas confirmà que la decisió final encara no s'ha pres. Avui matí, al Lluís Sitjar tindrà lloc una important reunió per parlar del partit davant el Chelsea i es perfilarà el pla de seguretat necessari perquè no es produeixi cap tipus d'incident. A l'estadi hi haurà avui representants del Reial Mallorca, la Delegació de Govern i també enviats de la Policia anglesa. Responsables de seguretat britànics es desplaçaran fins a Palma per col·laborar amb la Policia espanyola i contribuir al fet que la presència dels hooligans a l'Illa no provoqui el mínim problema d'ordre públic.

En principi, una de les poques decisions que ja s'ha pres és la de no ubicar els seguidors del Chelsea a la tribuna superior, tal com varen fer amb els incondicionals del Hearts, el Genk o el Varteks. Es tracta d'evitar que els hooligans arrabassin els seients i els llancin cap a la tribuna de preferència. Ara mateix, el club està treballant i estudiant quina és la ubicació ideal dels seguidors anglesos per evitar problemes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris