cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

El mestre suplirà l'alumne

Segons el diari «Ole», Carlos Timoteo Griguol substituiria Héctor Cúper

Semblava que s'havia ajornat el tema perquè Héctor Cúper es repensàs les ofertes que té sobre la taula, però continuen sorgint informacions diverses respecte de la continuïtat del tècnic argentí a la banqueta mallorquinista.

La seva marxa sembla imminent i el Mallorca ja ha començat a cobrir-se les esquenes. El mateix propietari del club, Antonio Asensio, manifestà després de la darrera reunió que va mantenir amb Cúper a Madrid que si aquest deixa el Mallorca, el millor que podria fer el club seria dur un entrenador de característiques semblants, i això és el que ja ha començat a fer. Segons publicà ahir el diari argentí Ole, el club ha seguit al peu de la lletra les paraules d'Antonio Asensio i hauria firmat un precontracte amb el que fou mestre de Cúper, Carlos Timoteo Griguol, perquè aquest el suplís a la banqueta.

Segons publica l'esmentat diari argentí, el Mallorca hauria establert contacte amb Griguol, de 62 anys, quan en principi semblava que el triat seria l'actual tècnic de Lanus, Mario Gómez, precisament alumne d'Héctor Cúper.

Carlos Timoteo Griguol fou entrenador de Cúper al Ferrocarril Oeste i és considerat com el creador de la nova escola argentina, que està a mig camí entre el futbol-espectacle de Menotti i de l'«antifutbol» de Bilardo. Des de la seva arribada a Espanya, Héctor Cúper sempre s'ha desfet en elogis de cap a Griguol a qui considera el seu ídol i que és considerat com a mestre a tot Argentina.

El diari afirma que Joaquín Domingo Martorell, director de Bahía i Producciones (representant de Cúper per sobre d'Alejandro Camaño) va ser fa uns dies a Argentina i es reuní amb Griguol. Segons sembla, firmaren una carta d'intencions, una cosa semblant a un precontracte, pel cas que Cúper deixi el Mallorca i Griguol es pogués deslligar del Gimnasia i Esgrima de la Plata, equip del qual és l'actual entrenador.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris