lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

Reynés insinua que el trenta de juny deixarà la presidència del Mallorca

Explicà que dirigir el club era per a ell «un gran honor» que volia compartir

Guillem Reynés insinuà dijous a la nit en el programa SuperGarcía de la Cadena Cope que dia trenta de juny abandonarà la presidència del Mallorca. Quan José María García l'interroga sobre la seva marxa, i després d'uns segons "quasi eterns" de silenci, Reynés declarà que la seva filosofia fa que el canvi a la poltrona sigui una cosa normal, sense el mínim trauma. «Voldria reflectir la meva filosofia de presidència. La peculiaritat del Reial Mallorca com a Societat Anònima Esportiva, amb un accionariat concentrat en una sola societat propietat del Grupo Z... Hi havia dues formes de presidència: Una, professional i una altra institucional...», explicà.

Reynés assegurà que s'havia triat una presidència representativa i destacà la importància que té separar la propietat moral de la registral. «Els mallorquins que formam part del consell d'administració creim, amb mi al capdavant, que el millor és que la presidència sigui institucional, representativa del que anomèn la propietat moral. Això no és una cosa nova. Es dona en bancs, fundacions, universitats americanes... És difícil, però és molt important separar la propietat moral de la registral. Personalment, crec en aquesta figura», va dir.

Finalment, Reynés explicà que presidir el Mallorca era per a ell un honor i considerà que ho havia de compartir. «Per a mi és un honor presidir el Mallorca. Per a mi és un honor. Si som conseqüent he de voler fer extensiu a altres membres del consell d'administració, altres socis, altres abonats, aquest honor...», va dir el president del Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris