nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

El PSM diu que els superàvits municipals haurien de ser per a pistes poliesportives

Les aigües continuen sense calmar-se per les dependències del Consistori municipal. El grup municipal del PSM aprofità la polèmica aixecada per la inversió del superàvit del 1998 en la Fundació Universíada per recordar el compromís del batle Joan Fageda «que els superàvits municipals serien invertits per crear instal·lacions esportives a Palma, petits equipaments que completarien la xarxa bàsica», segons explicà el portaveu nacionalista Sebastià Serra.

«A més a més, hem de recordar que la Universíada ens havia de dur instal·lacions a les barriades. Això no sols no ha estat així, sinó que a més a més es menja els superàvits que havíem de destinar a equipar millor la nostra ciutat».

«L'única realització que havia d'estar acabada abans de la Universíada és el poliesportiu de Son Cotoner, on s'haurien de fer els entrenaments de voleibol, tan sols té la terra remoguda. Així mateix, també hem de denunciar el mal estat en què es troba el poliesportiu de Son Moix, especialment pel que fa a les infraestructures que poden emprar la gran majoria de ciutadans, com són les piscines i les dutxes».

Per la seva part, el també regidor nacionalista, Biel Barceló, explicà que «en total l'Ajuntament ha gastat 2.400 més dels pressuposts inicials. En teoria, amb 2.400 milions s'havien de solucionar els temes d'infraestructura i de despesa corrent de la Universíada. Ara n'han hagut d'afegir 1.300 per a l'estadi de Son Moix i les piscines de son Hugo i 1.100 per a despeses corrents, amb la qual cosa ja s'ha hagut de doblar el capital».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris