bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

L'oposició no vol que el superàvit de Cort es destini a la Universíada

Cap grup municipal no celebraria els jocs mundials universitaris

L'oposició municipal està indignada amb el regidor d'Hisenda Pedro Àlvarez i amb qui ha determinat que el superàvit municipal sigui invertit en la Fundació Universíada. Tots els grups asseguraren una cosa: «si de nosaltres depengués, la Universíada no s'hauria fet. Hi ha coses molt més importants per a la nostra ciutat que no l'organització d'uns jocs mundials universitaris».

Les raons esgrimides tant per PSOE com per EU i el PSM són diverses, però una els uneix: «amb aquest esdeveniment hem tudat molts de doblers municipals que s'haurien pogut invertir en altres projectes molt més importants que fan referència a temes culturals, socials o urbanístics».

Ja fa estona que pels passadissos de Cort i especialment pels grups municipals de l'oposició circulen documents en contra de la Universíada. Un dels més durs és del PSOE. Sota l'epígraf Las cuentas del gran capitán, Josep Moll féu un repàs de l'actualitat municipal. En el tema de la Universíada es pot llegir: «Quina és la reacció de Fageda? La de tots els dèbils i incompetents. Culpar els altres, encara que per això hagi de mentir. En aquest cas, s'acusa el CIM de no aportar les quantitats que havia promès. Això és fals: el batle sap que ell personalment ha signat els convenis en els quals explícitament es constata que el Consell de Mallorca ha acomplit els compromisos que havia contret».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris