cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

Creix l'escàndol del combat entre Holyfield i Lenox Lewis

La jutgessa que donà vencedor Holyfield diu que no hi veia

Eugenia Williams, l'única dona que formava part del trio de jutges del combat que dissabte passat enfrontà el nord-americà Evander Holyfield i el britànic Lennox Lewis per a la unificació del títol mundial dels pesos pesants i que es resolgué amb un polèmic nul, i que ella donà com a guanyador als punts al nord-americà (115-113), assegurà ahir que no hi veia bé des de la seva posició.

«L'únic que veia era l'esquena de Lewis», manifestà. «Per això no podia veure els cops que he vist més tard per la televisió. Hem vist el combat des d'angles diferents. Fins i tot m'he aixecat en ocasions per veure-ho millor. Si no es poden veure (els cops), no es poden anotar. És el que ens ensenyen: no anoteu allò que no veis».

Per tot això, la jutgessa assegura sentir-se molt tranquil·la amb la seva actuació. «Puc dormir tranquil·la, sé que no he fet res de dolent», manifestà la nord-americana, jutgessa professional des de 1989, que compta al seu palmarès amb més de 20 campionats del món.

Per la seva banda, el president de la IBF, Bob Lee, que fou qui la seleccionà, manifestà sobre Williams que «és un jutge competent, experimentat i que coneix a la perfecció el seu ofici». El jutge sud-africà Stanley Christodoulou donà Lewis com a guanyador, el jutge britànic Larry O'Connel optà pel nul i tan sols Eugenia Williams donà com a vencedor Holyfield.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris