nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Ja és oficialment el millor del món

Carles Moyà té un avantatge de 37 punts sobre Pete Sampras a la llista de l'ATP

No és que no ho fos fins ara, però des d'ahir Carles Moyà és oficialment el millor tennista del món. La seu de l'ATP a Montecarlo féu pública ahir la llista oficial dels tennistes professionals i Carles Moyà se situa al capdavant de tot amb 3.484 punts, seguit de molt a prop per Pete Sampras a només 37 punts de diferència. Kafelnikov passa a ser tercer a 98 punts del mallorquí, mentre que Corretja és ara quart a 234 punts del líder.

Unes diferències minses tenint en compte el que costa mantenir la puntuació, però a bastament per pensar a mantenir el lideratge del mallorquí com a mínim un parell de setmanes, si és que no es manté durant molt més temps. Tot just dijous que ve començarà una nova batalla pel número 1 que en aquesta ocasió haurà de defensar Carles Moyà. El torneig de Lipton (Kei Biscaine) és el primer escull que haurà de passar el tennista mallorquí.

El denominat cinquè Grand Slam, el més potent dels Súper 9, serà la primera prova de foc per Moyà, ja que tots els aspirants al tron mundial parteixen amb les mateixes possibilitats. Carles Moyà defensa tan sols 38 punts de l'edició de l'any passat, però el handicap està en què Pete Sampras, Ievgeny Kafelnikov i Patrick Sampras no defensen absolutament cap punt ja que l'any passat perderen a primera ronda. Tan sols Àlex Corretja ho té més complicat que no la resta, ja que a més a més d'estar bastant allunyat del número 1, haurà de defensar 128 punts com a conseqüència d'haver arribat a les semifinals en l'edició de l'any passat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris