cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Amb el món als seus peus

Els pares de Moyà encara no s'acaben de creure el que ha aconseguit el seu fill

No es pot demanar tot de cop. Carles Moyà és el nou número 1 del món dins el complicat circuit del tennis professional. És el millor de tots segons l'ATP, i la resta del món és als seus peus, però no va poder arrodonir la setmana amb el triomf a la final, que perdé contra Philippoussis per 5-7, 6-4, 6-4, 4-6 i 6-2.

Carles Moyà és el mallorquí més internacional i una de les màximes figures de l'esport mundial en general. Ell s'ho comença a creure però la seva família encara no s'ha fet a la idea. Ahir mateix la mare del tennista encara no s'ho acabava de creure. «Encara no m'he fet a la idea. de cap de les maneres pensàvem que arribaria al número 1 del món tan aviat. És una cosa impressionant i no és fàcil de creure», explicava Pilar Llompart.

De fet, els pares varen haver de veure el transcendental partit contra Kuerten des de Palma i a través de la televisió, perquè en els seus plans no entrava que el seu fill aconseguís la fita més important de la seva vida. Els plans era d'anar a Miami per estar al seu costat al torneig de Kei Biscaine que té lloc a partir de dijous a Miami.

Pilar Llompart reconegué obertament que cada dia que passa el seu fill el sorprèn encara més i que de cap de les maneres quan comença- ren a veure Carles Moyà per les pistes mallorquines podia pensar que qualque dia seria el millor del món. I és que el seu fill ha entrat de ple dins la història. Si bé ja havia fet mèrits perquè el seu nom constàs dins el llibre d'or de la història del tennis, però després d'aconseguir desbancar Pete Sampras el seu nom està escrit amb lletres majúscules.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris