nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Combat nul entre Evander Holyfield i Lennox Lewis

El combat per unificar el títol mundial dels pesos pesants de boxa entre el britànic Lennox Lewis i el nord-americà Evander Holyfield finalitzà en empat després d'un empat dividit del jurat.

Lewis va obtenir 116 punts contra 113 d'Holyfield, segons el jutge sud-africà Stanley Christodolou, mentre el nord-americà Jean Williams estimà que el seu compatriota en marcà 115 sobre 113 del britànic. El tercer jurat, el britànic Larry O'Conner, concedí 115 punts a cadascun, i deixà la brega igualada.

El combat es disputà, amb totes les entrades venudes, al Madison Square Garden de Nova York. La decisió impedí la unificació del títol mundial dels pesos pesants, que es troba dividit des que l'any 1983 el nord-americà Riddick Bowe renuncià al cinturó del Consell Mundial de Boxa (CMB), després que rebutjàs enfrontar-se Lennox Lewis.

Holyfield mantingué així la corona dels pesants en la versió de la Federació Internacional de Boxa (FIB) i de l'Associació Mundial de Boxa (AMB), mentre que Lewis manté la faixa de la CMB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris