nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Héctor Cúper reconeix que «tenc una oferta important del València»

Això no obstant, tornà a recordar que primer negociarà amb el Mallorca

S'ha fet esperar, però a la fi Héctor Cúper reconegué públicament que té una oferta important del València per entrenar l'equip la temporada que ve.

El tècnic argentí ho explicà tot just en conèixer que Ranieri ja havia fet públic que abandonaria la disciplina valencianista el 30 de juny. «No cal amagar que tenc una oferta important del València», explicà Cúper, que afegí acte seguit que «però en aquest moment estic negociant amb el Mallorca i hem de veure com acaba això per prendre una decisió», sentencià.

Héctor Cúper manifestà igualment que és conscient que tot això pugui causar intranquil·litat entre els aficionats, però recordà que la renovació de l'any passat també va ser molt llarga. «El que passarà ni ho puc dir ni ho puc saber, perquè estic negociant amb el Mallorca, però entenc que hi pugui haver una certa intranquil·litat entre els aficionats. De tota manera crec que l'any passat ja es va fer molt llarga. Va ser un part molt complicat», explicà el tècnic.

L'entrenador argentí també va tenir temps per parlar del rival d'avui, tot i que fins i tot en la roda de premsa d'ahir quedà en un segon plànol. Sobre l'Atlètic de Madrid, el tècnic explicà que «ens trobarem amb un equip que té moltes urgències per guanyar partits, ja que estan molt lluny dels seus objectius de principi de temporada, i per això mateix hem d'anar molt en compte, perquè amb la qualitat dels seus homes, en qualsevol moment deixen de perdre partits i comencen a golejar», explicà el tècnic mallorquinista, qui espera que això no passi fins la setmana que ve.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris