nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

777 milions per a l'esport de Palma

L'Ajuntament presentà el pla de millora i nova construcció d'instal·lacions

L'Institut Municipal d'Esports de Palma (IME), presentà ahir migdia el que serà el pla general d'actuació per a l'any 1999 pel que fa a instal·lacions esportives. Així, el pla general fa un repàs a les instal·lacions ja existents, a les que es troben en procés de construcció, a les que s'han de construir durant l'any, les millores que es faran a les ja existents i finalment un avanç de les construccions que hi ha previstes ja per a l'any 2000.

Així, el pla presentat recull un total de 10 pistes poliesportives; 21 pistes públiques municipals; 2 pistes de tennis; 1 frontó a l'aire lliure; 14 camps de futbol; 1 camp de futbol-7; i velòdrom; 1 pista d'atletisme; 7 pavellons; 2 sales cobertes; 2 piscines cobertes i 1 pista de petanca. Entre les construccions que hi ha en marxca o que s'han de construir, destaquen els tres camps de futbol prevists a Son Fuster (al costat de Son Oliva), el camp de futbol del Secar de la Real o el pavelló municipal de Son Cotoner, així com una pista poliesportiva coberta i una piscina de 25 metres a sa Gerreria.

El conjunt d'actuacions que es duran a terme tindran un cost de 777 milions de pessetes pel que a fa a inversions i manteniment, desglosats en: 300 milions de pessetes per a manteniment i nova construcció; 160 milions per als tres camps de futbol de Son Fuster; 50 milions per al camp de futbol del Secar de la Real; 127 per al poliesportiu de Son Cotoner (100 d'ells subvencionats pel Consell Superior d'Esports); 100 milions per a la remodelació de Son Moix i 40 per a la piscina i la pista poliesportiva de s'Estel de sa Gerreria.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris