lluvia ligera
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Cruyff: «No accept que Núñez em digui mentider»

L'extècnic blaugrana revifa el foc entre ell i el president del Barça

Johan Cruyff es defensà ahir de les darreres acusacions del president del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, i d'aquesta manera, en els dies previs abans de rebre el seu homenatge en el Camp Nou, revifà encara més la polèmica suscitada en les darreres setmanes entre les dues parts.

«Núñez, com a president del FC Barcelona, m'ha acusat de ser mentider i això no ho puc acceptar. No ho vaig acceptar fa tres anys, quan me'n vaig anar, i ara tampoc no ho accept», advertí poc després de deixar la seva empremta a la plaça dels Campions de Barcelona com a tribut a la seva trajectòria esportiva.

En el decurs d'una entrevista realitzada ahir al tècnic holandès a TV3, el gerent del club, Jaume Parés, va telefonar al programa per exculpar el seu president i assegurar que era ell l'únic que podia haver mentit en les negociacions per a la celebració de l'homenatge a Johan. No obstant això, segons el mateix Cruyff, «Núñez ha parlat i ha dit unes coses que les sap, i ho ha esmentat ell, no el gerent».

Davant aquest panorama, és molt complicada la possibilitat d'una trobada cara a cara entre Cruyff i Josep Lluís Núñez. «Ja m'ha acusat dues vegades de ser mentider. Si vol fer les coses com s'han de fer, fa falta respecte i que assumeixi la seva equivocació, perquè no pot ser que hagi de sortir jo per televisió per desmentir les coses», indicà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris