nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

El Mallorca és quart i Palma no es crema

Una majoria de ciutadans viu amb indiferència la millor campanya de la història del club

El Mallorca, malgrat la derrota de diumenge a Mendizorroza davant l'Alabès, és quart i està fent, ara per ara, la millor campanya de la seva història. Així i tot, per incomprensible que sembli, una gran massa d'aficionats al futbol viu quasi amb indiferència l'excel·lent trajectòria del club. Els factors que influeixen en aquesta circumstància són molts i diversos, i és certament complicat destacar-ne només un.

Una cosa és certa i segura: amb la campanya que fa l'equip la cosa més normal seria que hi hagués autèntiques bregues per aconseguir una entrada. La realitat és ben distinta, ja que només contra el Barcelona i el Reial Madrid s'ha aconseguit superar la xifra dels quinze mil espectadors. No hi pot haver emperò possible per a Héctor Cúper "escriu una pàgina d'or a la història del club", però no és cap crítica assegurar que el joc del Mallorca no convida habitualment a tornar al Lluís Sitjar. Ara bé, també és cert que l'equip fa el millor joc que pot fer i només cal contemplar la classificació per veure-ho ben clar.

En tot cas, per ventura seria bo prescindir de factors esportius i anar una mica més enllà. Bartomeu Beltran, des que es va fer càrrec de la presidència del Mallorca, lluità per fomentar la identificació del club amb els mallorquins. Ara mateix, amb Guillem Reynés a la presidència del Consell d'Administració d'una entitat propietat d'Antonio Asensio, el Mallorca intenta arrelar el club en distints indrets de la geografia mallorquina. Diari de Balears ha pogut saber que, davant la Reial Societat i el Tenerife, el Reial Mallorca ha regalat entrades als estudiants dels instituts de Pollença i d'Andratx, a més de convidar a la llotja els batles corresponents. És una iniciativa lloable, però absolutament desconeguda per la massa social.

Un altre factor sempre per considerar és el preu de les entrades, excessivament car. La prova més evident que el preu és car arribà amb els partits de Copa, quan s'abaratí el cost de la localitat i la resposta dels aficionats va ser bona.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris