lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
18°

Arcos frega el bronze i Díaz patí fins al final

La jornada d'ahir acabà sent molt dolenta per als atletes que componen l'expedició espanyola

José Manuel Arcos fregà la medalla a la final de perxa i Andrés Díaz va estar a punt de quedar-se a fora de la final dels 1.500 metres en una jornada, la segona dels mundials en pista coberta, amb gust a decepció.

El fracàs sense pal·liatius al relleu dels 4x400 metres va contribuir a accentuar la sensació que la selecció espanyola va estar ahir per sota de les seves possibilitats, malgrat que la gallega Rocío Rodríguez va obtenir un brillant setè lloc a la final dels 1.500 amb la segona millor marca espanyola de la història (4.10.17).

Arcos, que venia de saltar 5.80 metres el passat dia 27 a Saragossa, es trobà ahir superant amb dificultats 5.50 i llavors amb certa facilitat els 5.70 metres. Allà començà a il·lusionar-se amb la medalla, especialment quan en la seva primera temptativa va estar a punt de superar els 5.80. Deprés resultà que per pujar al podi feien falta 5.85.

Andrés Díaz va viure cinc minuts d'angoixa mentre esperava que acabàs la segona sèrie de 1.500. A la primera havia deixat que tres atletes es ficassin per davant (els tres que es classifiquen per llocs) i el seu temps de 3.42.58 no li permetia ser gaire optimista. Per fortuna el rus Andrey Zadorozhny, que arribava sisè a la meta a la segona sèrie, ignorava que fins i tot amb aquest lloc podia passar a la final i es deixà anar a la recta final per acabar amb un temps pitjor encara que el de Díaz.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris