bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

Son Castelló va obrir la temporada al ciclisme base

Arce (Fotomax) superà Xisco Martí (Alcúdia Pins)

El Trofeu Aniversari EMT obrí la temporada per les categories base del ciclisme illenc. Les corregudes es disputaren en el tradicional circuit de Son Castelló.

Xisco Orpí (Pollença) s'imposà en alevins, seguit de Felip Martí (Alcúdia Pins) i J. A. Ibáñez (EMT Palma). En infantils, triomf de Biel Mas (Saunier Duval), per davant de Miquel Gelabert (Portes Riutort) i Navarro (Vallori).

Tià Muntaner (Portes Riutort) dominà la categoria cadet, acompanyat en el podi per Sion Llabrés (PC Maó) i David Rodríguez (Cuinart).
Daniel Arce (Fotomax) avantatja per dos segons Xisco Martí (Alcúdia Pins) en la correguda dels júniors, entrant darrere ells M. Bernardino (Montuïri).

Les corregudes de les categories cicloesportius i màster es disputaren en dues curses. Toni Abraham (Fotomax) guanyà entre els màster 30 i cicloesportius amb dos segons d'avantatge sobre el felanitxer Toni Oliver (Cuinart). I Manolo Fernández s'adjudicà la prova dels màster 40 i 50, i a continuació es classificà Xisco Gomáriz (Clinic Balear) i Toni Abrines (Montuïri).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris