algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

'L'organització dels jocs universitaris va bé'

Roc Campana, secretari general de la FISU, optimista malgrat els problemes econòmics

La Comissió Tècnica de la Federació Internacional d'Esport Universitari és a Palma per comprovar la marxa de les obres de l'estadi de Son Moix i el complex de piscines de Son Hugo. A més, la Comissió Tècnica perfilarà els darrers detalls de l'organització purament esportiva dels Jocs. En aquest sentit, els presidents de les federacions espanyoles i balears dels esports implicats es reuniren ahir a una sala d'un cèntric hotel de Palma.

Roc Campana, secretari general de la FISU, presidí la reunió. Campana explicà quin era el motiu de la seva visita a Palma. «Només queden quatre mesos i hem de comprovar com va l'organització. Hem de conèixer els trasllats que han de fer els equips, si seran llargs o curts... Hem de saber també quants equips hi haurà, quants esportistes en prendran part...», digué inicialment.

El secretari general de la FISU no dubtà a explicar que els preparatius de la Universíada van per bon camí. «Personalment, he tingut una sèrie de reunions amb l'organització i en tindré més. Estam molt satisfets de com van les coses fins ara. Els preparatius van per bon camí. No dic això perquè parli ara amb la premsa, sinó perquè consider que l'organització marxa correctament. Per ventura, hi ha alguns detalls que s'han de corregir, però no tenen gaire importància», manifestà.

Campana, interrogat sobre els problemes econòmics que té l'organització, assegurà que en qualsevol gran esdeveniment, com és la Universíada, hi ha problemes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris