nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

La classe magistral de Johan Cruyff

El tècnic holandès repassà ahir a Palma l'actualitat que envolta el futbol espanyol

Geni i figura. Aquest doble qualificatiu, tot i ser un tòpic, resumeix a la perfecció Johan Cruyff, un mite vivent del futbol mundial. L'extècnic del FC Barcelona fou ahir a Palma per firmar el conveni de col·laboració entre l'Escola Balear de l'Esport del Govern balear i l'Escola Superior de Direcció i Administració d'Empreses Esportives Johan Cruyf, de la qual l'holandès és president.

Amb la seva habitual lògica futbolística, Cruyff repassà l'actualitat del futbol espanyol. Parlà, amb el seu estil únic i incomparable i amb una claredat que espanta, del seu homenatge, del Barça, de la crisi del Madrid i de la situació del Reial Mallorca. Quan Cruyff disserta sobre futbol, aquest és converteix en la cosa més fàcil del món, és lògic i es regeix per les lleis del raonament.

El mister holandès hagué de respondre les preguntes dels mitjans de comunicació, totes elles que no tenien res a veure amb el motiu de la seva presència a l'Illa. «Estic d'acord amb les paraules de Núñez que diu que hi ha d'haver pau i respecte, però això és complicat quan malgrat que tot està firmat surten problemes a darrera hora. Com per exemple, quan jo he convidat més de 400 persones al meu homenatge, el club no sigui capaç de donar-me cap entrada per exemple per a les famílies dels futbolistes que jugaran. I això ja s'havia acordat des del mes de gener i ara em neguen les entrades. La veritat és que estic decebut amb l'actitud del Barcelona», comentava sobre la polèmica que envolta el seu homenatge del pròxim 10 de març.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris